Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Samostatne stojaca kvalitná rodinná rekreačná chata, sa nachádza v krásnom prostredí chatovej oblasti Tíšava v kat. území Valkov, pri vodnej nádrži Domaša, známou svojou čistou a kvalitnou vodou.

Nachádza sa na čiastočne svahovitom teréne, ktorý je oporným múrom upravený do  rozsiahlej roviny, ktorá účelne slúži k využitiu pozemku na šport, letnú sprchu, vírivku a iné rekreačné účely. Prístup k chate je zabezpečený vlastnou komunikáciou s rampou pre zabezpečenie súkromia a pohodlné zaparkovanie až 2 automobilov.

Chata so zastavanou plochou cca 49 m2 (úžitková plocha - prvé a druhé podlažie je 90 m2) a 5 m2 terasou, svojím vzhľadom veľmi pekne zapadá do okolitého prostredia, umožňuje romantický výhľad na vodnú hladinu  a vyzdvihuje krásu okolitej prírody. Chata  svojou architektúrou a stavebnými úpravami dostatočne zabezpečuje absolútne súkromie. V zadnej časti chaty začína kopcovitý terén s brezami a stromami. Murovaná chata je kombináciou kameňa, tehál a drevených zvislých konštrukcií švédskeho zrubového typu.

Je dvojpodlažná, so sedlovým krovom s krytinou  z pozinkovaného plechu a samostatnou garážou (možnosť prerobiť priestor podľa vlastných predstáv).

Na prízemí sa nachádza terasou kryté zádverie, kompletne vybavená kuchyňa (sklokeramický sporák, mikrovlnka, chladnička)  s jedálenským kútom, v ktorej je kozub s vyhrievacou vložkou, s prieduchmi nielen v dolnej, ale i v hornej časti v jednotlivých izbách, ďalej schodisko do druhého podlažia, WC s ručnou sprchou a garáž.

Na druhom podlaží je chodba , tri spálne , obývacia časť so vstupom na priestrannú terasu s nádherným výhľadom na Domašu. Kompletný masívny nábytok v celej chate je vyrobený

z kvalitného červeného smreku. Súčasťou je aj praktický letný nábytok s hojdačkou a pod. V dolnej časti sú omietky, v hornej kvalitné palubky s červeného smreku a stropy z ruskej sosny. Chata je napojená na obecný vodovod, má elektrické rozvody z medi s verejnou elektrickou sieťou a vlastnú kanalizáciu so žumpou. Je umiestnená  cca 20 m od miestnej komunikácie a cca 50 m od vodnej hladiny (mólo), asi 100m od plážového strediska Tíšava s kompletným vybavením aj pre rodiny s deťmi. V blízkosti je aj kvalitná reštaurácia.

Výmera pozemku so zastavanou plochou je 639 m2. V zadnej časti pozemku sa nachádza ešte malý záhradný domček.

Domaša s teplotou vody v lete cca 23 °C patrí medzi najteplejšie priehrady na Slovensku, je preto vyhľadávaná na kúpanie, vodné športy a rybolov. V najbližšom období boli pre túto oblasť schválené mimoriadne investície vo výške niekoľkých miliónov eur - príspevok Európskeho fondu regionálneho rozvojaV rámci cestovného ruchu budú nasmerované investície aj do rozvoja kultúrneho a prírodného dedičstva, cyklotrás aj v okolí Domaše, s cieľom pozdvihnúť rekreačný potenciál vodnej nádrže vybudovaním prístavísk a domovského prístavu pre výletnú loď či plávajúcej promenády.

Kúpna cena je 159.900 €.

 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
590 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
90 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Typ budovy:
zmiešané
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Rok kolaudácie:
1987
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Blízko pozemku - septik:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti