Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj Rodinný dom v mestskej časti Bardejova - Dlhá Lúka. Jedná sa o nepodpivničený, dvojpodlažný rodinný dom, plus obytné podkrovie.  Je napojený na vodovodnú, elektrickú, plynovú a kanalizačnú prípojku. Na prízemí sa nachádza garáž, chodba, kotolňa, sklad, práčovňa, špajza a schodisko. Na 1. poschodí  kuchyňa, tri izby, WC, kupeľňa, pracovňa a schodisko. V obytnom podkroví sú 4 izby, chodba, kúpeľňa, WC a schodisko na pôjd. Vykurovanie je zabezpečené ústredným vykurovaním a to kotlom na tuhé palivo, resp. plynovým kotlom. Na vonkajšiu južnú časť domu je napojený prístrešok.  

Výmera pozemku na ktorom je dom postavený a je súčasťou predaja je 996 m2. Na pozemku sa nachádzajú dospelé okrasné a ovocné stromy. Pozemok s rodinným domom sa nachádza v tichej ulici. 

Kúpna cena 268.000 €

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
250 m2
Plocha pozemku:
996 m2
Zastavaná plocha:
130 m2
Počet podlaží:
2
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti